top of page
Legevisitt Logo.png

Vi bygger løsninger for fremtidens helsevesen

Ved hjelp av innovasjon, teknologi og et dedikert medisinsk team utvikler Legevisitt AS programvare og tjenester for fremtidens helsevesen.

Haraldmd_hyper_realistic_photograph_bright_emergency_room_bustl_4242f917-001d-42df-b36c-62

Maia MD

Maia MD er en teknologiplattform (SaaS) som er skapt for leger og støttepersonell. Vår visjon er å skape en revolusjon innen medisinsk beslutningsstøtte. Med vår ekspertise i helsesektoren og vår teknologiske kompetanse har vi som mål å gi leger verktøy som ikke bare effektiviserer deres praksis, men også øker kvaliten på konsultasjonene ved å berike deres beslutningsprosesser.

Maja.no

Maja.no er et resultat av teknologi, dyktige leger og tillit til deg. Maja representerer det ypperste av smart teknologi, enkle løsninger og et sterkt medisinsk team. Gjennom et smalt fokus, sørger vi for å dekke dine behov rundt kvinnehelse dekkes raskt, enkelt og trygt.

maja-1920x1280.jpg
hans-e1618469759395.jpg

Hanshelse.no

Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no, kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor. Hanshelse.no er en enkel tjeneste hvor du kan få informasjon, veiledning og resept.

Om oss

Siden oppstarten i 2016 har Legevisitt utviklet innovative helsetjenester og teknologiske løsninger til privatkunder, bedriftskunder og den offentlige primærhelsetjenesten. Vi har bred erfaring innen utvikling og implementering av programvare for leveranse av digifysiske konsultasjoner. Kontakt oss gjerne om du ønsker å vite mer om oss og hva vi kan hjelpe til med.

bottom of page